Tegalarum Adventure Park

Adakah anda hobi perjalanan yang berbau pengembaraan? Pelancongan Taman Pengembaraan Tegalarum adalah tempat yang sesuai untuk anda menghabiskan masa percutian anda dengan rakan-rakan, teman wanita, atau keluarga anda.

Artikel Terkait :  https://www.sparkfun.com/users/1543256

Datanglah, nikmati percutian dalam pelancongan yang mencabar ini. Tegalarum Adventure Park adalah tempat pelancongan dengan tema pengembaraan. Selain menjadi petualang dengan tunggangan merangsang adrenalin. Anda juga boleh menikmati keindahan semulajadi yang indah dan sejuk.

Artikel Terkait :  http://bloggerseo.hol.es/wisata/wisata-alam-kalibiru-jogja/

Berbagai tunggangan disediakan di lokasi pelancong ini, mulai dari tunggangan untuk keluarga, keluar ke pelbagai jenis sukan dengan nuansa petualangan, yang telah disediakan di sini untuk mengisi cuti khas anda. Anda tidak perlu risau apabila menggunakan taman permainan. Kerana nanti anda akan diiringi oleh pasukan yang berpengalaman.

Artikel Terkait :  http://submitfree.esy.es/uncategorized/air-terjun-kedung-pedut-kulon-progo/

Oleh itu dari segi keselamatan, ia pasti dikemukakan untuk kemudahan anda. Lokasi Pelancongan Tegalarum Adventure Park Pelancongan Taman Pengembaraan Tegalarum terletak di Desa Pelancongan Sidorejo, Karangtengah, Gunungkidul, Jogja. Jarak dari bandar Jogja ke lokasi lawatan ini adalah sekitar 39 km dengan mengambil kira 1-2 jam perjalanan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *